Voor 14:00 besteld, morgen in huis   -   Nieuwsbriefkorting €5   -   Gratis verzending binnen Nederland
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Nieuwsbriefkorting €5
  • Gratis verzending binnen Nederland

Betalen

Voor 14.00 uur besteld op werkdagen > dezelfde dag nog verzonden! En bestellingen binnen Nederland zijn verzendkosten vrij!

Na het plaatsen van je bestelling kies je de gewenste betaalwijze. Bij de kassa heb je een ruime keuze uit betalingsmogelijkheden. Alle directe betalingen vinden plaats in de beveiligde betalingsomgeving van onze financiële partner met keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden.

Directe betaalmogelijkheden (voor 14.00 uur besteld op werkdagen > dezelfde dag nog verzonden)


Betaling middels bankoverschrijving (verzending na ontvangst betaling)

Maak het bedrag onder vermelding van je bestel/ factuur nummer over op:

NL67RABO0152344624
Swift RABONL2U

ten name van Baraque BV

  • Payment from outside the Netherlands: please send the amount (with a notification of your order number) to
    NL67RABO0152344624
    Swift RABONL2U 
    in the name of Baraque BV, Alphen aan den Rijn, Nederland

Bestellingen waarbij gekozen is voor betaling middels 'overschrijving' worden maximaal 10 dagen in ons magazijn voor je gereserveerd en direct verzonden nadat we je betaling hebben ontvangen. Is de betaling niet ontvangen, dan ontvang je van ons een herinnerings-email. Mochten we onverhoopt geen reactie of betaling hierop ontvangen, dan zijn we genoodzaakt je bestelling te annuleren. Wij stellen een reactie op een herinnerings email zeer op prijs. 

 

Cadeaubon voucher en waardebon

Tijdens je bestelling kun je evt. een tegoedbon, kortingscode, voucher of een Hippest-Fashion cadeaubon (aangeschaft op Hippest-Fashion.nl) verzilveren, de waarde wordt dan direct in mindering gebracht op het factuurbedrag.

Het is niet mogelijk bij een eenmaal geplaatste en betaalde of nog niet betaalde bestelling achteraf een voucher, waardebon of cadeaubon toe te voegen. Neem contact op met de klantenservice over de mogelijkheden tot verzilvering van je bon.

 

Terugbetaling bij retour of ruil

In geval van retournering vindt terugbetaling uiterlijk binnen 14 dagen plaats na het aanmelden van je retour volgens procedure. Retourartikelen dienen binnen 14 dagen na datum retourmelding naar ons verzonden te zijn. Terugbetaling omvat het oorspronkelijke aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) minus eventueel verstrekte kortingen en minus handling kosten ad € 5.00. Heeft je retour echter te maken met een terechte klacht dan zijn de retourkosten voor onze rekening. Bij artikelen die 50% of meer zijn afgeprijsd mag het artikel retour, echter je ontvangt voor je tegoed een tegoedbon. Bij artikelen die in overleg later dan 14 dagen worden teruggezonden wordt eveneens geen geld retour gestort, en ontvang je voor je tegoed een tegoedbon. Mochten we je retourproducten nog niet ontvangen hebben dan kunnen we alleen tot terugbetaling overgaan indien we een traceerbaar verzendbewijs van je ontvangen waaruit duidelijk blijkt dat de producten binnen 14 dagen verzonden zijn. 

Let op, bij oorspronkelijke betalingen middels creditcard wordt de bijschrijving pas zichtbaar op je eerstvolgende creditcard overzicht.

Producten blijven eigendom van de Hippest-Fashion.nl  webshop tot aan de betalingsverplichting is voldaan. Mocht de inhoud van het ontvangen retourpakket niet overeenkomstig de aangemelde retourmelding zijn dan zijn we genoodzaakt de kosten hiervan (verhoogd met administratiekosten) in rekening te brengen. In dit geval wordt de incasso uit handen gegeven aan externe partners en beroepen we ons op het eigendomsrecht.

 

 terug-naar-boven-hippest-fashion  Terug naar boven