Voor 14:00 besteld, morgen in huis   -   Nieuwsbriefkorting €5   -   Gratis verzending binnen Nederland
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Nieuwsbriefkorting €5
  • Gratis verzending binnen Nederland
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ooooeeeeh vandaag laat ik weer een heerlijk retro setje zien! Dit past precies in mijn straatje! En dan ook nog eens roze met rood!! Kijken jullie mee?

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons- de Vries

Combineren kun je leren

10-10-2018 12:17

Wat een heerlijke dag om vandaag post te krijgen van Hippest-Fashion! Zodra de doos arriveerde heb ik me omgekleed en ben ik naar een prachtige locatie gefietst om foto's te maken. Op deze locatie ben ik ruim 11 jaar geleden getrouwd, dus dat is een fijne herinnering.

Lees meer
2 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons- de Vries

Lekker bankhangen in stijl

19-09-2018 08:38

Dat er in de webshop van Hippest-Fashion een broek te zien is... Een broek! Ja, je leest het goed... een broek! Die zijn natuurlijk zwaar in de minderheid... Maar toevallig weet ik wel iets af van dit soort broeken.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons-de Vries

Herfstkleding in de kast

10-09-2018 14:58

Nu we weer richting de herfst gaan ben ik bezig de kasten uit te pluizen; zomerkleding eruit en herfst- en winterkleding erin!
Vandaag wil ik jullie graag een jurk (Leaves zwart) van IEZ laten zien die toch wel een behoorlijk hoog herfstgehalte heeft

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons-de Vries

Let's swing again

29-08-2018 20:57

Jaaaaa en ook de nieuwe collectie van Blutsgeschwister is er! Voor wie mij inmiddels een beetje kent, ik ben best wel een beetje een enorme fan van Blutsgeschwister.  Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons-de Vries

Daar zijn we weer!

23-08-2018 10:41

Jaaaa daar ben ik weer! Het is even geleden dat ik een blog geschreven heb, maar inmiddels stromen de nieuwe collecties binnen (jeeeeeeej!!) en mag ik ook weer 'los'.


Lees meer
1 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons

Dit keer had ik bij bijna alle kleuren en prints van HOK zoiets van ‘WAUW’! Het zijn gewoon echt mijn kleuren en die printjes zijn heerlijk retro; ik hou ervan!

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons de Vries

De laatste levering van Tante Betsy hangt alweer even. Wekenlang hadden we hier naar uitgekeken! Hoe zullen de stoffen en de printen in het echt zijn? Want pas dán kun je het écht zien en voelen. 


Lees meer
1 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons- de Vries

Valt het jullie ook wel eens op dat er écht heel veel jurkjes met bloemen zijn? Van bloemen worden we vrolijk, bloemen zijn kleurrijk en ze ruiken meestal ook nog eens lekker.

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons-de Vries

Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb ´iets´ met retro. Retro geeft mij een bepaald gevoel, nostalgisch en vrolijk. Ik word er blij van. Zo heb ik dit jaar op de vrijmarkt My Little Pony´s gekocht uit ´mijn´ tijd. De jaren ´80. Deze jurk, ´Polo Retro Blauw´ van Halsoverkop, geeft me ook zo´n bepaald gevoel.

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Joyce Siemons-de Vries
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2