Genieten jullie er ook zo van dat het nu écht lente is? We zien steeds vaker de zon en de winterjassen kunnen we nu echt achter het schot opbergen. Ik zeg: het is tijd voor zomerjurkjes! Ja, jullie lezen het goed, dit rokken-meisje kijkt tegenwoordig tóch ook wat meer naar de jurkjes. Soms moet je gewoon dingen uitproberen. Zo probeer ik steeds meer verschillende soorten jurkjes uit. Mijn oog viel op een jurkje van Bakery Ladies de jurk 'Big Flower blauw'. Een prachtige kleur blauw met bloemen erop in verschillende kleuren. Bij de kledingstukken kijk ik ook altijd even naar de afmetingen die Hippest-Fashion er keurig bij vermeld. Ik werd erg blij van de lengte, dus dat gaf de doorslag om deze jurk te passen.
Op het plaatje valt het niet heel erg op, maar deze jurk heeft echt hele leuke mouwen. Niet het 'standaard' type rechte mouw, nee hij loopt wat uit en is mooi afgewerkt aan het einde van de mouw. Er zitten 2 linten aan de zijkant van de jurk, deze kun je aan de achterkant vastknopen. Ze zijn precies mooi op lengte.

Voor de wat koudere dagen kun je deze jurk te gek combineren met een vest van Bakery Ladies dat Hippest-Fashion ook te koop heeft. Het vest heet 'Jack Baseball Velours blauw'. Het heeft een beetje een stoere uitstraling, maar door de velours stof heeft het een hoge 'aaibaarheidsfactor'. Het draagt super fijn en de kleuren passen perfect bij deze jurk!

Nog een andere tip is het vest van Tante Betsy 'Hoodie Fit groen'. Dit vest heb ik al eens vaker laten zien, maar is met zo ontzettend veel kleding te combineren. Zo ook met deze leuke jurk van Bakery Ladies! Ook hier kunnen de fantastische schoenen van Gosh weer perfect bij! Te dragen in alle seizoenen! Geniet van de lente lieve dames! Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".