I've had the time of my life
No, I never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you

Jullie herkennen hem toch wel?? Dé song die hoort bij de film 'Dirty Dancing'. Bij de nieuwe collectie van Blutsgeschwister staat de film 'Dirty Dancing' centraal. Op dit moment wou ik dat ik heel erg flexibel en lenig was en mijn man met mij... Het leek me zo ontzettend tof om jullie een 'the lift' foto te laten zien, maar helaas... dit is niet gelukt. Hopelijk nemen jullie genoegen met de andere foto's die ik heb gemaakt.

Deze set moét ik jullie gewoon laten zien. Het is mijn favoriet vanaf het moment dat ik hem op een plaatje zag en in het echt voldoet hij aan al mijn verwachtingen! Ik heb het over de rok 'Daddys Girl blauw' en het shirt 'Frontluke blauw'. De rok valt heerlijk 'zwierig' en mooi lang. Het shirtje heeft een hele mooie afgewerkte halslijn en op beide items zit een prachtige dame die de 'lift' doet. Je kunt het shirt in de rok dragen, maar je kunt hem er ook overheen dragen.

Mijn voorkeur heeft er bij in, want dan zie je die leuke band!Ik verras mezelf soms ook nog wel eens, want ik probeerde het shirt 'Kalamuku rood' bij de rok. Op slag verliefd! Wat een te gekke combinatie is dit zeg! Beide items komen zo goed tot hun recht. Soms moet je 'gewoon' maar wat proberen en je zult zien... je staat verbaasd van jezelf!

Hou je het toch liever iets rustiger heeft Hippest-Fahion ook wat basic shirtjes die er heel mooi bij passen. Kijk maar eens naar 'Top Diva blauw', 'Top Diva rood' of de 'Logo Top uni blauw'. Het geheel kun je dan afmaken met de onwijs fijne 'Wonderwaist' vestjes van Blutsgeschwister. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, rood, blauw, licht blauw, zwart, ecru, geel en roze. Wie gaat er nog meer mee zwieren in deze rok?? Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".