Het is groen, groen met figuurtjes erop. Het is fijn dat je de figuurtjes goed kunt zien, want op de site van Hippest-Fashion kun je goed inzoomen op het kledingstuk. Ik heb iets met groen, dat heb ik geloof ik al eens eerder verteld. Daarom maakt ´groen´ een grote kans bij mij. Groen is fris en groen kun je supergoed combineren met andere kleuren. Ik hou zelf heel erg van warme kleuren, die gaan goed samen met groen. Ik laat jullie graag dit mooie rokje ´Daphne groen´van Tranquillo zien. Het eerste wat opvalt, afgezien van de kleur, is dat als je hem aan trekt hij gelijk goed zit. Het rokje heeft een elastische band die perfect zit. Niks geen 'gepor' in je buik én dan draag ik hem ook nog in een maat kleiner! Ik ben 1.8 lang en hij valt bij mij boven mijn knie. In de zomer kun je dit rokje met blote benen dragen, maar als het wat kouder is kan er ook prima een legging of een panty onder. Het is een soort van jogging stofje, dus prima het hele jaar door te dragen! Ik laat dit rokje zien met een blouse en een shirt. Maar ik heb nog even verder gesnuffeld op de site van Hippest-Fashion en er zijn nog meer mogelijkheden! De blouse die ik bij dit rokje draag is van Tante Betsy. 'Daisy rood'. In deze blouse zit de kleur groen. Ik vind dit echt een hele toffe combi, want de kleuren versterken elkaar enorm en knallen er heerlijk uit. Een andere combi is met het shirtje van Blutsgeschwister 'Bruderkuss' met meloentjes erop. Ook hier zit groen in, maar geeft toch een heel ander effect dan de blouse van Tante Betsy. Zo leuk om kledingstukken zo verschillend te dragen en zo elke keer een andere 'look' te creëren door anders te combineren. Zoals ik al zei zijn er nog meer mogelijkheden, zo kun je denken aan het shirt 'Vitisa rood' van Tranquillo. Deze heeft een heel mooi motiefje en een lichte watervalhals. 4funkyflavours heeft ook een hele gave blouse 'Take me'. Een stoere print met slangen erop. Het effen shirt van King Louie 'Boatneck Lapis roze' zou hier ook heel mooi op staan. Groen en roze vind ik zelf altijd heel mooi samen. En hebben jullie het shirt 'Big flower red' van Bakery Ladies al gespot? Deze is weer heel anders dan de andere tops, maar ook super hierbij te dragen. Zo kun je dus heel veel kanten op met dit sportieve rokje! Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".