Waar ik wel benieuwd naar ben is of jullie altijd kijken naar een bepaald merk of kijk je ook regelmatig naar andere merken die je minder goed kent? Ik volg een paar favorieten op de voet. Zodra de nieuwe collectie er is dan vlieg ik het internet op om te kijken wat er allemaal is en waar je wat kunt kopen. Maar er zijn ook merken die wat minder op de voorgrond staan. Die vind ik wel mooi, maar staan dus niet op de eerste plek. En dan zijn er nog merken die ik voor een ander mooi vind en voor mezelf iets minder. Nu ik aan het bloggen ben geslagen kijk ik nog nét even iets verder. Wel wil ik graag iets laten zien wat bij me past, maar soms is het ook leuk om wel kledingstukken te proberen waarvan het een soort van vraagteken is. De ene keer word ik verrast door het feit dat het écht te gek staat, de andere keer blijkt het wat minder goed uit te pakken. Ik vind het wel leuk om te ontdekken eigenlijk. Soms gewoon outfits proberen! En vandaag wil ik graag een outfit laten zien waarvan het een groot vraagteken was en ik het graag wilde proberen. Het gaat om een set van Zilch. De jurk 'Flowerfield zwart' heeft een hele mooie kleursamenstelling. De kleuren lopen heel mooi in elkaar over. Omdat de achtergrond zwart is, springen de bloemen er heel mooi uit. Het is echt een zwierig zomerjurkje wat luchtig om je heen zit. Aan de zijkant van de jurk zit een rits, zodat je hem makkelijk aan kunt doen. Er zit een koord bij de jurk. Die kun je om je middel doen, maar je kunt hem ook aan de achterkant vastknopen. Net wat je zelf mooi vindt.

Voor als het iets kouder is, kun je dit jurkje geweldig combineren met een vestje van Zilch, die Hippest-Fashion ook te koop heeft. 'Vest v hals blauw' heeft een turquoise kleur. Het vestje voelt lekker zacht aan. Je kunt het open dragen, maar ook kun je het dichtdoen met de knoopjes. Ik ben blij dat ik dit leuke jurkje aan jullie kan laten zien. Het is tóch anders dan als je het jurkje op een plaatje ziet of echt 'aan' bij iemand. Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".