Dat er in de webshop van Hippest-Fashion een broek te zien is... Een broek! Ja, je leest het goed... een broek! Die zijn natuurlijk zwaar in de minderheid... Maar toevallig weet ik wel iets af van dit soort broeken.
Ik heb het over de broek 'Steigbugel feger pants' van Blutsgeschwister. Elk jaar heeft Blutsgeschwister dit soort broeken in de collectie. En ik?? Ik ben FAN! Ik draag het allerliefste rokjes en jurkjes, maar als het 's avonds voor mij bank-hang-tijd is, dan kan je me vinden in een joggingbroek! Maar dan wel één die, mocht er iemand voor de deur staan, ik zonder gene de deur open kan doen.
Máár met deze broek kan je überhaupt prima de deur uit! Draag hem met stoere boots of met een leuk klompje en je bent helemaal hip! Dus eigenlijk heb je met deze broek een 2 in 1 voordeeltje te pakken.
Er zijn bij Hippest-Fashion maar liefst 3 kleuren! Ik heb gekozen voor de zwarte variant, maar ook de rode  en de blauwe variant zijn natuurlijk net zo fijn. De broeken zijn mooi afgewerkt met aan de binnenkant van de bovenrand en in de zakken een prachtig printje. Waar je ook weer een bijpassend shirtje bij zou kunnen dragen.
Zo is er voor de zwarte variant de combi met het shirt 'Take me Home green' en voor de blauwe broek het shirt 'Country Roads rood'.
Ik draag de broek met het te gekke shirtje 'Oh my Darling bordeaux'. Dit shirt zag ik en dacht echt serieus dié moet ik hebben! In 'het echt' is hij nog veel mooier. De kleuren zijn zo ontzettend helder en dan die toffe sterretjes print, ik werd er gewoon helemaal blij van.
Als je de foto's bekijkt op de site van Hippest-Fashion zie je dat de 'Steigbugel feger pants' nogal hoog wordt gedragen. Hier ben ik zelf niet zo'n fan van, dus ik draag de broek lekker baggy.
Ik ben benieuwd of jullie ook gaan ´bankhangen´ in stijl!
Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".