Jaaaaa en ook de nieuwe collectie van Blutsgeschwister is er! Voor wie mij inmiddels een beetje kent, ik ben best wel een beetje een enorme fan van Blutsgeschwister. Over de collecties is echt enorm nagedacht. Elke collecties bestaat (meestal) uit drie thema's. Het eerste thema van de herfst/winter collectie is 'Wild Wild West'.
Het 'Wilde Westen' uit zich in stoffen met cowgirls op een paard, stoere boots, cactussen, maar ook romantische rozen en bloemen motieven. En ik mag de stof soort 'Take me home' laten zien die verwerkt is in de prachtige jurk 'Country Rose Swing Dress'.
Deze jurk is verkrijgbaar in verschillende prints. Bij Hippest-Fashion zijn nog twee andere prints te koop, namelijk een gele en een zwarte variant. Ik moet eerlijk zeggen dat de jurk die ik vandaag laat zien niet als eerste opviel. Op een plaatje is de print niet gelijk goed zichtbaar. Gelukkig kun je wel goed inzoomen op de foto, maar ik kan me voorstellen dat je zo aan deze jurk voorbij gaat.
STOP! Nee dat moet je dus niet doen, want moet je kijken hoe geweldig dit jurkje is! De kleur is grijs met petrol blauw en het heeft een retro achtig motiefje. De halslijn valt heel mooi van dit jurkje. Daaronder zit een strikje, waaronder, in het kader van het thema, een revolver is bevestigd. Wat een te gek detail!
Deze jurk heet niet voor niks 'Swing Dress', want als je deze jurk aan hebt moét je gewoon even rondjes draaien... tenminste... ik wel :). Het is echt een heel mooi model. Van boven wat strakker en loopt de jurk steeds wijder uit. De mouwen zijn driekwart. Als het kouder wordt kun je over dit jurkje een vestje dragen. Hippest-Fashion heeft hele leuke bijpassende vestjes van Blutsgeschwister, denk bijvoorbeeld aan de kleur zwart, lichtblauw of roze!
Door het koordje wat bij de jurk zit 'breekt' het een beetje. Ik vind het zelf leuk om het strikje aan de zijkant vast te knopen, maar dit zou je ook in het midden kunnen doen.
Ga jij ook in zo'n mooi jurkje swingen??
Liefs van Joyce

Ps: op de header foto zie je een stukje van de gele swing dress gecombineerd met een gave trenchcoat van Blutsgeschwister.

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".