Nu we weer richting de herfst gaan ben ik bezig de kasten uit te pluizen; zomerkleding eruit en herfst- en winterkleding erin! En het liefst wat nieuwe herfst- en winterkleding erin, want met een nieuw seizoen heb ik daar echt zin in.
Vandaag wil ik jullie graag een jurk (Leaves zwart) van IEZ laten zien die toch wel een behoorlijk hoog herfstgehalte heeft. Als ik naar de print kijk waan ik me in het bos, of op het strand met een stevige wind. Voor mijn dochter is dit meer een winterjurk, want ze zag me en zei gelijk 'vuurwerk'! En inderdaad, geef haar eens ongelijk, want warempel het kan óók vuurwerk zijn!
In ieder geval kan je met deze jurk alle kanten op. Als je hem goed bekijkt zitten er echt heel veel kleuren in! Groen en blauw vallen meteen op, maar er zitten ook wat paarse plukjes in, dus daarmee zou je hem ook super goed mee kunnen combineren!
Kunnen jullie de jurk ´Polo Jersey Print Roze´ nog herinneren? Ik ben helemaal fan van deze jurk geworden. En nu heeft IEZ hetzelfde model met lange mouwen in het assortiment. Ik wist dus al hoe het model zou vallen en ik werd niet teleurgesteld; deze jurk zit net zo lekker als de zomerversie! Mooie lengte en mooie lange mouwen. Hij valt goed op maat, met mijn maat 44 draag ik maat xl. Bevalt deze jurk je wel, kan je misschien gelijk de zomerversie mee bestellen, want die is nu namelijk nog in de sale!
Deze jurk lijkt eenvoudig, maar in al zijn eenvoud knalt hij er super mooi uit. Door de print, maar ook het model en dat hij afgewerkt is met een mooie kraag. IEZ did it again!
Het toffe is, dat Hippest-Fashion ook een legging heeft in deze print. Uit ervaring weet ik dat de leggings van IEZ heerlijk zitten en lekker lang zijn. Dus heb jij zin in herfstachtige of vuurwerk benen? Kijk dan zeker ook even bij de leggings van IEZ!
Veel liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".