Whiehooeee!!! Daar gaan we dan! Mijn allereerste blog voor Hippest-Fashion!
En ik kan je vertellen dat ik er onwijs veel zin in heb! Na de bekendmaking kwam daar ‘de spanning’ ook nog bij ;). Maar die laten we nu maar gaan, vooral ‘genieten’ is wat ik graag wil doen, en hopelijk genieten jullie met me mee!

Setje IEZ helemaalGaandeweg zullen jullie mij beter leren kennen, maar ik zal me even kort voorstellen. Ik heet dus Joyce en ik ben 38 jaar. Ik ben getrouwd met Reinier en samen hebben we 2 dochters van 6 en 9 jaar. Ik werk al jaren in de kinderopvang. Dit is écht een passie voor me! Verder heb ik eigenlijk nooit hobby’s gehad. Maar... sinds vorig jaar heb ik er een nieuwe passie bij; beetje (gekke) foto’s van mezelf maken en die vervolgens met andere vrouwen delen. Ik merkte aan mezelf dat ik het dan ook wel erg leuk vond om wat meer te vertellen dan alleen een foto te plaatsen, en nu… nu mag ik nóg meer vertellen.

Het eerste setje dat ik jullie graag wil laten zien, in een setje van IEZ!  Begin februari ben ik naar Hippest-Fashion geweest. Ik werd daar warm ontvangen door Daniëlle en de rest van het team. Het was heerlijk om rond te snuffelen bij alle kleding. Ik heb daar deze set gepast en kijk eens hoe blij ik er gelijk van werd.

Het rokje (Terry Pipping blauw), het vest (Terry Jacket blauw) en het shirt (Polo Bird wit)passen super goed bij elkaar! Voor wie het materiaal nog niet kent: ik kan je vertellen dat het heerlijk draagt. Dat vind ik zelf altijd een voorwaarde; het moet lekker zitten. De print van het shirt is erg mooi en steekt mooi af bij de rok en het vestje.

Durf jij nóg meer te combineren met prints? Dan kun je eens kijken naar een print legging. Als je kiest voor dezelfde kleurencombinatie ben ik ervan overtuigd dat het altijd een goeie match is. Gaat het je nog een stapje te ver, kun je kiezen voor een effen kleur legging of panty.

Bij IEZ! komen de ‘Terry’ items elk seizoen weer terug. Ik vind het zo leuk dat ze nu gekozen hebben voor een zakje achterop het rokje. 

Bij Hippest-fashion kun je de set ook kopen in het rood. Ook zijn er te gekke jurken in de ‘Terry’ stof!

Zo… de kop is eraf! Graag tot de volgende keer!

Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".