Valt het jullie ook wel eens op dat er écht heel veel jurkjes met bloemen zijn? Van bloemen worden we vrolijk, bloemen zijn kleurrijk en ze ruiken meestal ook nog eens lekker.

Dit jurkje 'Frieda Daisy blauw' van Tante Betsy heeft heel veel bloemen! Je kunt ze natuurlijk niet ruiken, máár het de print is wel super origineel, want de bloemen zitten in een bloempot! Het zijn margrietjes, heel veel margrietjes. Wit met een stipje geel, een groene steel en roze bloempotjes en dat samen met een blauwe achtergrond. Deze jurk is dus met heel veel kleuren te combineren. Dat maakt het leuk af te wisselen met panty's/leggings en vestjes. Zo kun je de jurk dus ook prima dragen op wat koudere dagen. Bij Hippest-Fashion zijn ook super leuke vestjes te koop. Zo zijn er de 'Wonderwaist' vestjes van Blutsgeschwister in de kleuren wit, geel, roze en groen. Echt de moeite waard om even naar te kijken, want die passen er perfect bij!

De stof van de jurk draagt heel fijn. Lekker soepel. Het is een lichte stof die heerlijk om je lichaam zit. Het toffe van deze jurk vind ik dat het lijkt of er een soort van kraagje zit, maar het is niet zo. Dan volgt een hele rits knopen, maar die kunnen niet allemaal open. Er loopt een hele mooie roze bies langs de jurk en schouders. Dit maakt de jurk helemaal af. Er zit een koord bij die je kunt vast knopen, dit kun je aan de zijkant, voorkant of achterkant doen. Dit is net wat jezelf mooi vindt. En ook er zit een klein zakje op borst hoogte.

Ik draag de jurk in maat xl. De maat die ik meestal draag. Voor de afmetingen kun je op de site van Hippest-Fashion kijken, daar staat een uitgebreide beschrijving. Ideaal als je via internet besteld! 

Gaan jullie ook voor de margriet-in-een-bloempot-print?

Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".