Jaaaa daar ben ik weer! Het is even geleden dat ik een blog geschreven heb, maar inmiddels stromen de nieuwe collecties binnen (jeeeeeeej!!) en mag ik ook weer 'los'.
Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad en er weer fris tegen aan kunnen! Ik heb echt uitgekeken naar de nieuwe collecties. Zelfs al was het 35 graden! De voorpret is gewoon super leuk en als je de kleding dan 'in het écht' ziet word het alleen maar leuker.
En hóe te gek dat ik weer wat items mag laten zien uit het assortiment van Hippest-Fashion. Heel graag wil ik beginnen met een jurkje van Margot. Dit is een jurkje dat je nu gelijk al kunt dragen, omdat het korte mouwen heeft. 
Margot heeft weer een aantal unieke exemplaren in de nieuwe collectie. 'Missie Blabla' heet het jurkje dat ik vandaag laat zien. Fantastische naam! Het is een soort van strip-cartoon (toen ik de jurk aan had, begon mijn oudste dochter gelijk driftig te lezen) met een vleugje retro. Zeg maar een behoorlijke vleug, want de dames die op de jurk staan passen perfect in die categorie en de kleuren ook!
Je kunt de jurk op verschillende manieren combineren. Ik draag hem met een zwarte legging en knal oranje laarsjes, maar andersom is het ook super: een oranje legging/panty met zwarte schoenen. Ik heb die combi ook geprobeerd, met stoere dr. Martens. Dan krijg je weer een heel ander effect. Zo is het leuk om af te wisselen hoe je je kleding draagt. 
Het toffe van dit jurkje vind ik dat hij wat langer valt. Ideaal voor mijn lange benen (1.81). Ik heb maat 44 en draag maat xl. Bij de mouwen zit een brede bies met een heerlijk velours stofje. Dat zelfde fijne stofje zit in de binnenkant van de capuchon die de jurk nog meer uniek maakt.
Wil jij lekker retro en origineel de herfst in? Dan is dit jurkje zeker wat voor jou!
Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".