Alle merken die Hippest-Fashion verkoopt kende ik al toen ik Hippest-Fashion leerde kennen. Máár nog niet van alle merken heb ik wat in mijn kast liggen. Zo ook niet van het merk 'Tranquillo'. Ik mag altijd graag even de stoffen zien en voelen. In een stenen winkel was ik dit merk nog niet vaak tegengekomen. Nu heb ik 2 mooie rokken mogen passen. En ik vind heel leuk dat ik jullie hierover iets kan vertellen, want wie weet ken je het merk ook nog niet (zo goed). De eerste rok die ik graag wil laten zien is 'Vanilla Rood'. Voor mijn lange benen is deze rok werkelijk geweldig! Het is een fijne, wat dikkere stof met een elastische band. Iets waar ik altijd heel blij van word, want ik hou niet van dat strakke gedoe om mijn buik. Bijkomend voordeel is dat ik de rok in een maat kleiner kan dragen, de rok valt dus ruim! Waar ik normaal gesproken een xl draag, draag ik nu dus een l. Omdat ik van setjes hou ben ik op zoek gegaan bij Hippest-Fashion naar mooie combinaties met deze rok. Ik heb 3 shirtjes gevonden die ik jullie graag wil laten zien. De eerste is een blouse van Tante Betsy 'Daisy rood'. Ik vind de kleurencombinatie van deze blouse echt fantastisch. Rood met roze! En wat een super leuke print met de madeliefjes die in een bloempot zitten. De blouse in combinatie met de rok heeft een heel warm effect. Ik vind het het mooiste om de blouse bij de rok in te dragen. De blouse is niet een 'strakke' blouse, maar draagt heel fijn omdat er elasthan in zit. Ik draag deze blouse in xl. Nummer twee is een shirt van Blutsgeschwister. 'Bruderkuss rood'. Er zitten kleine watermeloenen in de print. Ook deze kleuren geven een heel warm effect. Ik vind de kleuren wat sprekender in het echt dan dat je hem op de foto ziet staan op de website. Dit shirt draagt ook al zo fijn. Ik draag dit shirt in maat l. Dan het derde shirt. Dat is ook een shirt van Blutsgeschwister. Het is het zelfde model shirt als dat met de meloenen, alleen is het een totaal andere print. 'Bruderkuss blauw' heeft tennisrackets op het shirt staan. De kleuren zijn blauw met rood. Het geeft een totaal ander effect dan de vorige combinaties, maar wat is deze ook gaaf zeg! Ik hoop dat jullie wat kunnen met de informatie die ik geef. Ik vind het zelf in ieder geval super leuk dat ik jullie deze geweldige items aan jullie mag laten zien! Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".