Ooooeeeeh vandaag laat ik weer een heerlijk retro setje zien! Dit past precies in mijn straatje! En dan ook nog eens roze met rood!!

Kijk eens even hoe deze Tante Betsy set er heerlijk uitknalt! Ik draag de rok ´Flap Pocket Retro Rood' en de 'Blouse retro rood'. De hoofdkleur van dit rokje is echt rood, fel rood! Als je bij Hippest-Fashion inzoomt op de foto is dit ook duidelijk te zien. De bloemen zijn een combinatie van wit, roze, bruin en zwart. Een verrassende kleurcombinatie die een geweldig effect heeft als je het draagt. En helemaal als setje natuurlijk!

Het voordeel van tops met rokjes is dat je de 2 kledingstukken ook nog apart met elkaar kunt combineren. Of wanneer je bijvoorbeeld een maatje kleiner nodig hebt aan de bovenkant ten opzichte van de onderkant is dit met een rokje en top goed op te lossen.
Wat mij dus echt heel tof lijkt is dat je het rokje combineert met het shirt van Tranquillo 'Leila rood', dan krijg je weer een heel ander effect. Hoe leuk is het om zo kledingstukken af te wisselen!

In mijn geval draag ik van beide kledingstukken een xl. Bij mijn taille zou ik van de blouse een maat kleiner kunnen kopen, omdat de blouse wat uitloopt aan de onderkant, maar met mijn brede schouders heb ik echt een maat xl nodig. Zo heeft iedereen weer een uniek figuur en is het een leuke uitdaging om daar mooie kledingstukken bij te vinden.

Bij Hippest-Fashion staan de afmetingen vermeld van de kledingstukken, maat twijfel je over jouw maat, dan kun je altijd even een berichtje sturen.

De blouse heeft een kraag die afgewerkt is met een roze biesje. En mooie roze knopen om de blouse dicht te knopen.
Het rokje heeft 2 leuke zakjes met flapjes en een knoop op het flapje vast te maken.

Met deze set ben je gegarandeerd retro-proof! En kleurrijk nu het weer lekker herfstig wordt.

Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".