De laatste levering van Tante Betsy hangt alweer even. Wekenlang hadden we hier naar uitgekeken! Hoe zullen de stoffen en de printen in het echt zijn? Want pas dán kun je het écht zien en voelen. Ik vind het altijd zo leuk dat iedereen al één of meerdere favorieten heeft.
Voor mijzelf springen er van te voren ook al een paar uit, het gaat puur op gevoel; de kleuren en de printjes. Máár ik moet eerlijk zeggen dat ik bij de vorige 2 leveringen, en dit keer wéér, ook bij jurkjes en printjes zoiets had van mwaaa dat is niet zo mijn ding. Maar elke keer als ik het dan bij iemand aan zag werd ik totaal verrast. En nu wil ik zo’n jurkje laten zien waardoor ik zelf verrast werd.
Het gaat om de jurk ‘Auntie Checks Blauw’. Toen ik deze op de website bij ‘Hippest-Fashion’ zag staan dacht ik, mwa die hoef ik niet te proberen, maar taaddaaa ik heb het tóch geprobeerd! En zie hier het resultaat.
Ik draag mijn eigen maat xl (maar 44). De jurk zit onwijs lekker wat ik erg belangrijk vind. Ik dacht dat de cross overslag niet zo voor mij bestemd zou zijn, maar het sluit juist allemaal heel mooi aan. De print is een ruit in de kleur blauw met wit. Ik vind het zelf zo mooi dat langs de cross overslag en langs de mouwtjes een roze biesje loopt. Dat, samen met de prachtige bloem op de zijkant van de arm, maakt de jurk helemaal af!


Het mouwtje poft een beetje bij de schouder, dat geeft een super mooi effect. Ik heb brede schouders, maar het poffen van de mouwen maakt mijn schouders niet nog breder. Al met al een echte aanrader deze jurk! Ga jij er ook in schitteren?
Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".