De jurkjes van Margot... zucht... wát zijn ze mooi... Ik heb het merk vorig jaar ontdekt en goed nieuws: de geweldige jurkjes zijn nu ook te koop bij Hippest-Fashion! Toen ik een bezoekje bracht aan Hippest-Fashion hingen ze daar mooi op een rijtje, ik kon het niet laten om een foto te maken.

De stof, kleuren, printjes en modellen allemaal zijn even uniek. Voor een Margot jurkje betaal je wel wat meer, maar dan heb je wel echt iets unieks! Ook is de kwaliteit heel erg mooi! Hippest-Fashion heeft veel prachtige jurkjes te koop, waaronder deze die uitgepakt hingen te lachen naar me:

Simona Sweettreat zwart

Een zwart wit jurkje met rode hartjes. De jurk heeft een kraagje en driekwart mouwen.

Shia Summershow oranje

Een heerlijk kleurrijk jurkje met lange mouwen.

Caro Coolio zwart

Deze heb ik gepast toen ik bij Hippest-Fashion was. En ik was blij verrast moet ik zeggen, de jurk heeft echt een heel mooi model, zit heerlijk, prachtige print, en dat strikje! Dat strikje! Hij maakt de jurk helemaal af. Ik ben zelf helemaal niet zo van de accessoires. Kettingen, sjaaltjes en broches dat past gewoon niet zo bij mij, maar 'het strikje' vind ik geweldig, hij maakt de jurk echt af. De mouwen zijn trouwens ook prachtig, ze lopen een beetje schuin af.

Betsy Boa  blauw

Deze hing er nog niet tussen, maar wat is dit ook een leukje! Prachtige print met ook weer mooie details bij de mouwen en het kraagje.

Tiara Tolipa zwart

Deze jurk heb ik voor jullie gepast. Ook deze jurk heeft weer een super leuke print met geweldige kleuren. En ook bij deze jurk een fantastisch detail, nou ja... detail... hij valt gelijk op: de strikdas! Met daarop nog een klein strikje! Ik vind het geniaal bij de jurk bedacht. Bijzondere aan de jurk is dat hij niet recht loopt aan de onderkant en de mouwen. Hij heeft een 'golfeffect'. Het zorgt ervoor dat de jurk iets langer is, ideaal met als je wat langere benen hebt. De kleuren in het jurkje maken dat hij met veel kleuren te combineren is. Vind je de jurk al sprankelend genoeg dan kun je er een zwarte panty of legging onder dragen en dan bijvoorbeeld met lekkere knalkleur schoenen. 

Ideaal bij Hippest-Fashion is, dat er bij elk kledingstuk een beschrijving staat én ook de maatvoering wordt verteld. Dit vind ik zelf echt ideaal. Als je nog niet bekend bent met een merk of als je weet dat je vaak tussen 2 maten invalt kun je thuis een kledingstuk opmeten en dit vergelijken met wat er op de site staat. Zo kun je voorkomen dat je de verkeerde maat besteld. Natuurlijk kun je ook altijd even contact opnemen met
Hippest-Fashion als je vragen hebt. Tot de volgende keer! Liefs van Joyce


Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".