Wat een heerlijke dag om vandaag post te krijgen van Hippest-Fashion! Zodra de doos arriveerde heb ik me omgekleed en ben ik naar een prachtige locatie gefietst om foto's te maken. Op deze locatie ben ik ruim 11 jaar geleden getrouwd, dus dat is een fijne herinnering. Alles staat nu mooi in bloei en ik paste er met mijn kleurrijke outfit van Tranquillo en Blutsgeschwsiter perfect tussen.

Tranquillo heeft weer een prachtige collectie uitgebracht met super mooie kleuren en printjes. Ik ben zelf dol op de kleur petrol. Die zie je tegenwoordig nog wel eens voorbij komen. Zo ook in de kledingstukken die ik jullie vandaag laat zien.

De jurk 'Ostara Pacific' van Tranquillo heeft een mooie petrol kleur met een blaadjesmotief. Ik vind het model van de jurk heel erg fijn; het eerste wat mij op viel is de lengte van de jurk. De lengte is heel lang, voor mijn lange benen helemaal perfect natuurlijk. Daarna vielen mij de mouwen gelijk op; die lopen wat wijder uit. De pasvorm van de jurk is prachtig en het koordje maakt de jurk helemaal af.

Tranquillo heeft behoorlijk goed nagedacht over het comfort van de jurk; de stof voelt heel prettig en zit dan ook heerlijk.

Onder de jurk draag ik een legging van Blutsgeschwister (Trés Chouette blauw). Ook al zo'n merk wat heerlijk zit. Kijk eens naar de mooie kleur van deze legging. Ook het patroon vind ik zelf geweldig. Je kunt hem heel leuk met roze combineren, vandaar dat ik mijn roze schoenen uitgekozen heb. Ik vind de legging in 'het echt' nóg veel sprekender dan op een plaatje; ik hoop dat jullie er zo een goed beeld van krijgen.

En dan is er nog het gave vest van Tranquillo (Apsaras Pacific). Het is eigenlijk een combinatie van een jas en een vest. Je kunt het dragen als een jas in de tussenperiode en als het kouder wordt kun je hem als vest dragen. Ik kan je vertellen dat hij niet alleen erg mooi is en lekker zit, maar ook nog eens heerlijk warm is! Binnen in de jas zit fleece, wat lekker zacht is.

Ik vind het zo leuk dat in de capuchon een motiefje zit, dit maakt hem origineel. En dan die zakken! Ik hou van zakken in een vest/jas waar je je handen diep in kan weg stoppen. Ze kunnen dicht gedaan worden door een rits.

Al met al weer drie te gekke kledingstukken die Hippest-Fashion in de webshop heeft staan!

Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".