Wat mag ik vandaag toch weer wat moois laten zien! Écht serieus, dit jurkje heeft mij zéér verrast! Op een plaatje is het toch vaak net iets anders dan dat je het op de foto ziet. Natuurlijk kun je de stof niet voelen, maar ook de print, de kleur, het model is soms lastig in te schatten vanaf een foto. Daarom vind ik het ook zo leuk dat ik daarbij een handje kan helpen. Het jurkje wat mij heeft verrast is een jurkje van 4FunkyFlavours 'I Surrender groen'. Zoals je op de site kunt lezen rekt het jurkje niet mee, omdat het gemaakt is van 100% viscose. Persoonlijk ben ik wel van het 'rekbare materiaal', maar serieus wát zit dit jurkje heerlijk! Het voelt heel licht en zacht om je lijf, het is net alsof je er zo mee weg kan zweven. Deze jurk kan je op verschillende manieren dragen, namelijk de ceintuur vastmaken met een strik aan de voorkant, maar je kan hem ook aan de zijkant en aan de achterkant vast strikken. Bij het model van 4FunkyFlavours  zie je dat ze de strik aan de voorkant draagt en vervolgens de jurk laat 'bloezen'. Voor mij persoonlijk draag ik de strik liever aan de zijkant zonder hem te laten bloezen. Zo is hij dus voor iedereen op een persoonlijke manier te dragen. Deze jurk kun je fantastisch combineren met het vest van Tante Betsy 'Hoodie Fit groen'.

Je kunt dit vest als een vest dragen, maar ook als een jurk! Én wat ik van veel vrouwen hoor; ze dragen het als een jas. Je kunt er dus onwijs veel kanten mee op. En hebben jullie de schoenen al gezien die ik draag? Deze zijn van 'Gosch' (Regen Schoenen Veter blauw). Onlangs aan het assortiment van Hippest-Fashion toegevoegd. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, maar deze schoenen zitten fantastisch. Met mijn schoenmaat 41/42 pas ik de 41! Het is een te gekke kleur én perfect voor ons Hollandse weer, aangezien het nogal vaak regent.

Zit er iets voor jou bij?? Liefs van Joyce

Over Joyce:
Ik ben 39 jaar, getrouwd met Reinier en we hebben 2 prachtige dochters gekregen. En ik ben dol op kleur en prints! Dat kun je zien aan hoe ik me kleed, maar ook aan hoe ons huis is ingericht. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven met "The color of Joy".