Voor 14:00 besteld, morgen in huis   -   Nieuwsbriefkorting €5   -   Gratis verzending binnen Nederland
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Nieuwsbriefkorting €5
  • Gratis verzending binnen Nederland

Merken

De hipste merken dameskleding en nieuwste collecties merkkleding voor dames vind je op de Hippest-Fashion webshop.

 Bakwer Ladies

Vrolijk en comfortabel. Wat ooit alleen maar kinderkleding was, heeft nu een vertaalslag gemaakt naar dameskleding. Vrolijke prints en kleuren en heerlijk comfortabele stoffen. De grafische prints worden afgewisseld met prints uit de natuur. Dit merk past heel goed in het Hippest-Fashion assortiment.

En ook dit merk is weer gemaakt door een Nederlandse ontwerpster; hoe leuk is dat!

Blutsgeschwister_Hippest_Fashion_hippe_dameskleding_shop_online

Eigentijds, vrolijk, vrouwelijk….dat is Blutsgeschwister.

Retro-invloeden gecombineerd met hedendaagse thema’s. Elk detail is doordacht. Je bent een fan, of je bent het niet. De Bluts-vrouw wil anders zijn dan de rest in leuke comfortabele kleding, maar zich wel op en top vrouw blijven voelen. Met veel verschillende printjes en altijd vrolijke kleuren, wordt iedereen om je heen vrolijk. Het motto van Blut is: Geloof in jezelf, heb de mensen om je heen lief en wees positief en hoopvol! 

4FF

Unieke kleding, bij jouw unieke karakter.... eigen smaak en eigen identiteit. Kleurrijk, uniek, spannend en verrassend: dat is 4FunkyFlavours. De items matchen onderling, maar zijn ook "gek" en opvallend. 4FunkyFlavours bij Hippest-Fashion moet je gewoon leren kennen.

Is.is

Is.Is richt zich met haar kleding op kwaliteiten die lang mee gaan. Duurzaamheid, eerlijkheid en schoonheid. Schoonheid qua productie, maar ook schoonheid qua ontwerpen. Mooie stijlen gemixt met mooie combineerbare kleuren en prints. Vrouwelijk, zelfverzekerd, smaakvol en comfortabel. Dat is de Is.Is vrouw. En deze vrouw bedienen we bij Hippest-Fashion maar al te graag!

King_louie_Hippest_Fashion_hippe_dameskleding_shop_online

Vanaf de eerste dag een op vintage geïnspireerd merk met veel liefde en aandacht voor authenticiteit en design klassiekers. Eigentijdse vertalingen worden gemaakt van traditionele stijlen en kwaliteiten. King Louie is vriendelijk, vrolijk en wil met haar kleding consumenten vooral blij maken. Sociaal en bescheiden, niet opdringerig en vol positiviteit en passie in het maken van mooie kleding. King Louie gaat altijd uit van zichzelf. De klant staat centraal. King Louie laat zich inspireren door vintage invloeden. 

 

L&G

Kleding voor de hippe vrouw, gemaakt van hele mooie kwaliteiten. De kleding wordt allemaal in Europa gemaakt dus lekker dicht bij huis, maar de kleuren en prints zijn gebaseerd op folkore uit de verre landen. Opvallend en anders. Hou je van kleur, dan hou je zeker ook van Lien & Giel. Hippest-Fashion is heel blij met Lien & Giel in haar shop!

 

Le_Pep_Hippest_Fashion_hippe_dameskleding__shop_online

Vrouwelijke jurkjes met Franse allure in een stoer jasje; dat is Le PeP. De jurkjes zijn vrolijk en hebben tegelijkertijd een strakke uitstraling. Ze zijn lieflijk maar ook een tikkie stoer. Le PeP jurkjes zijn gemaakt met oog voor detail: een mooie knoop, klein borduursel, fleurige randjes of een subtiel strikje. Draag het, en je wilt niet anders meer.

  Tante

Eigenwijs en stoer, zo kan je Tante Betsy wel omschrijven. Het motto "Happiness in a dress" zie je terugkomen in de kleding: elk kledingstuk van Tante Betsy laat jou stralen! Mix & match en leef je uit; hoe gekker en kleurrijker hoe beter. De kleding is van Nederlandse handen, wat ook in de pasvormen weer heerlijk terugkomt. Combineer de kleding met gekke kousen, of opvallende panties of laarzen. Dan ben jij een echte Tante Betsy!

Urban Hippies

Zoek je nog wat leuke accessoires voor bij je mooie jurk of rok? Bij Hippest-Fashion vind je dat wel. Kijk eens bij Urban Hippies: versier jezelf met bloemen, kleuren, symbolen, natuurlijke materialen en vintage. Stijl jezelf en mix alles met en doorelkaar. Geen luxe, maar folkore; zo vier je het leven met Urban Hippies.

WTG

"Als je er goed uit wilt zien, moet je vooral goed in je vel zitten." 

WTG heeft met zorg uitgezochte stoffen en stijlen omgezet naar comfortabele en speelse collecties. Een stof of model moet goed zitten; want hoe kan je lekker in je vel zitten wanneer een model niet flatteert? WTG is dan ook voor Hippest-Fashion een aangename aanvulling op het gehele assortiment. Want zeg nou zelf: wie wil zich nou niet zeker voelen? 

Zilch_Hippest_Fashion_hippe_dameskleding_shop_online

Zilch is een vrouwelijk, speels merk uit Amsterdam.

De collecties bestaan voor een groot deel uit jurkjes, vestjes, topjes en rokjes in uitgesproken kleuren en opvallende prints. Naast de meer speelsere thema's bestaat elke collectie ook uit klassieke modellen in rustige tinten. De kleren en kleuren zijn goed met elkaar te combineren, en ook met de voorgaande seizoenen. Zilch heeft fijne basics en handige tijdloze items van comfortabele materialen zoals linnen, sojaboon, wol, bamboe, verschillende soorten zijde en combinaties hiervan. 

terug naar boven webshop hippest fashion  Terug naar boven