4Funkyflavours

Geen producten gevonden voor deze selectie.

4FunkyFlavours 

Iedere vrouw heeft een uniek karakter wat haar tot de mooie mens maakt die ze is. Een uniek persoon, met een eigen smaak en identiteit. Bij Hippest-Fashion koop je 4funkyflavours online en wordt dit vertaald in kleurrijke, spannende en verrassende collecties. De 4funkyflavours dames hebben een eigen creativiteit, door kleuren en stijlen te mixen. Opvallend en charmant, met een tikje sportiviteit en wat retro-invloeden, maken de collecties uniek. Matching, maar ook gek.....Om 4funkyflavours kunnen we bij Hippest-Fashion niet meer heen!

4 Funky Flavours en duurzaamheid

Het merk 4 Funky Flavours neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam produceren van de kleding. De uitstoot wordt tot een minimum beperkt en de arbeidsomstandigheden zijn voor iedereen gelijk. 4FF zit bovenop de leveranciers als het gaat om strenge certificering en blijft deze regels constant aanscherpen. Het doel van het Nederlandse merk is om binnen de aankomende twee jaar de productie volledig volgens de OEKO-TEX standaarden uit te voeren. Nu wordt 60% van de productie op geproduceerd volgens deze norm.

4FunkyFlavours jurk bij Hippest Fashion

Ondanks dat het Nederlandse merk 4FFF haar oorsprong kent in de kindermode, is de focus nu ook verlegd naar de damesmode. Toch blijven kinderen een inspiratiebron voor de kleding van 4FunkyFlavours. Dit wordt dan ook vertaald in de nieuwe en kleurrijke collecties van 4 Funky Flavours.

Hop 4FunkyFlavours jurken bij Hippest Fashion 

Bij Hippest Fashion verkopen we een mooie 4FunkyFlavours dames lijn met allerlei kleurrijke en unieke items. Zo hebben we verschillende 4FunkyFlavours dames jurken, maar hebben we ook de 4FunkyFlavours rok en diverse tops. Zo kun je een complete outfit van 4FunkyFlavours samenstellen bij Hippest-Fashion!

4FunkyFlavours sale

Er zijn bij Hippest Fashion diverse 4 Funky Flavours sale items. De korting loopt bij 4 funky flavours jurk op tot wel 50%. Pak dus snel je kan en shop de leukste 4 Funky Flavours kleding bij Hippest Fashion. Binnen Nederland worden alle bestellingen ook nog eens gratis verzonden. Heb je voor 14:00 besteld? Dan heb je de bestelling morgen al in huis!