Cissi och Selma

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cissi och Selma online kopen

Ken jij het Zweedse merk Cissi och Selma? Het Zweedse merk is herkenbaar door haar jaren 50 retrostijl in combinatie met vrolijke kleuren. Wij bij Hippest-Fashion houden wel van vrolijke kleuren en daarom zijn we enthousiast over de komst van dit merk in de webshop. Cissi och Selma is in 2007 in Zweden opgericht. Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij dit merk en dit zie je ook terug in de collecties.

Cissi och Selma en duurzaamheid

Het Zweedse merk hecht veel waarde aan een milieuvriendelijke productie. Zo wordt er zo veel mogelijk eco-gecertificeerde en biologische stoffen zoals bio-katoen gebruikt in de collecties. Ook zijn ze groot voorstander om te produceren onder goede omstandigheden, waardoor er veel wordt samengewerkt met kleinschalige fabrieken in Europa. Cissi och Selma is niet het enige merk wat duurzaam produceert, zo zie je bij Tante Betsy veel bio-katoen voorbij komen en houdt Blutsgeschwister zich ook bezig met een eerlijke manier van produceren.

Alternatieve merken zoals Cissi och Selma

Ben je op zoek naar nog meer vrolijke merken die ook allerlei verschillende soorten jurken verkopen? Neem dan eens een kijkje bij de volgende merken:

Shop Cissi och Selma bij Hippest-Fashion

Heb je jouw favoriete item op het oog? Bestel deze dan snel op Hippest-Fashion.nl! Op werkdagen voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag nog gratis verstuurd (binnen NL). Wist je ook dat wij een showroom in Alphen aan den Rijn hebben? Mocht je liever jouw favoriete item komen passen, maak dan een afspraak in onze showroom!