Voor 14:00 besteld, morgen in huis   -   Nieuwsbriefkorting €5   -   Gratis verzending binnen Nederland
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Nieuwsbriefkorting €5
  • Gratis verzending binnen Nederland
Lien & Giel

Lien & Giel

Lien en Giel

Lien en Giel is een Nederlands modemerk wat zich richt op het produceren van hippe dameskleding. Het merk is opgericht door Eline en Michiel die elkaar kenden na 13 jaar in de luchtvaart gewerkt te hebben. De namen van de oprichters zijn ook de inspiratie geweest voor de naam Lien en Giel.

Vrolijke en kleurrijke dameskleding

Lien en Giel staat bekend om de kleurrijke en vrolijke kleding. Alle Lien & Giel kleding wordt door Eline en Michiel zelf ontworpen. De inspiratie halen zij uit ervaringen die ze tijdens hun werk in de luchtvaart hebben opgedaan. Iedere cultuur heeft kenmerkende dingen in de kleding en Lien en Giel probeert het beste van deze kenmerken te verwerken in vrolijke dameskleding. Dit proces is tijdrovend en wordt uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Een nieuw ontwerp wordt eerst getekend, geborduurd, gehaakt of gebreid en vervolgens wordt bepaald welk ontwerp het mooiste is.

Eerlijke productie

Het merk Lien en Giel laat alle kledingstukken in Europa maken. Dit is een bewuste keuze geweest, omdat er op deze manier streng kan worden toegezien op de kwaliteit en werkomstandigheden van de ateliers. Alle kleding van Lien & Giel is dan ook 100% kinderarbeidvrij en voldoet aan de verwachtingen van de klanten. Lien en Giel staat immers niet alleen bekend om de kleurrijke kleding, maar ook om het comfortabele draagcomfort en het feit dat je de kledingstukken eindeloos met elkaar kunt combineren.

Lien en Giel jurk

Het bekendste kledingstuk van Lien en Giel is de jurk. Bij Hippest-Fashion hebben wij de mooiste Lien en Giel jurken met allerlei vrolijke prints. Jurken met vrolijke bloemenprints, prints gebaseerd op steden en klassieke retro prints. De jurken van Lien&Giel hebben de comfortabele pasvorm die je van het merk mag verwachten. Of je nu op zoek bent naar een jurk met nette overslag rond de heup of een jurk met een openvallende polo kraag: in het assortiment van Hippest Fashion zit altijd een jurk die past bij jouw stijl.

Lien en Giel Hippest Fashion

Bij Hippest Fashion vind je niet alleen Lien en Giel jurken, maar ook mooie shirts en Lien en Giel vesten. Houd op Hippest Fashion altijd de Lien en Giel sale in de gaten. De mooiste kledingstukken staan regelmatig afgeprijsd in onze webshop. Bovendien worden alle lien & giel vesten, jurken en shirts gratis verzonden. Heb jij je bestelling geplaatst vóór 14:00? Dan heb jij jouw Lien en Giel outfit morgen al in huis!