Over ons

Hippest-Fashion is in 2014 ontstaan uit het idee meerdere bekende kleurrijke modemerken op één plek aan te bieden. Want hoe vaak komt het voor dat je je van top tot teen kleedt in kleding van één merk?

Een outfit bestaat uit meerdere merken

In de webshop van Hippest-Fashion krijg je de gelegenheid in één keer je outfit samen te stellen. Hoe leuk is dat?!

Van Blutsgeschwister en King Louie tot Tante Betsy en Zilch!

Hippest-Fashion biedt jou hippe trendy kleding van A labels in kleurrijke dameskleding. Daarnaast vind je in het assortiment bijbehorende accessoires als tassen, oorbellen, armbanden, panties en speldjes. De merken die Hippest-Fashion verkoopt zijn Blutsgeschwister, King Louie, Tranquillo, Zilch, Tante Betsy en Cissi Och Selma

Bij elke nieuwe collectie word je verrast door bijzondere merken met hippe kleding voor dames met kleurrijke prints, verrassende pasvormen en van geweldige materialen.

Onze doelgroep? Gezellige hippe vrouwen!

Qua keuze in collecties springen wij in op een leuke gezellige doelgroep. Hippest-Fashion is als webshop gespecialiseerd in bijzondere, kleurrijke, hippe dameskleding van leuke eigengereide merken. In de Hippest-Fashion webshop vind je dan ook een geweldig aanbod in niche merkkleding voor dames.

Klantenservice vinden wij een enorm belangrijke uitdaging, en wij zullen er dan ook ons uiterste best voor doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Veel shopplezier op Hippest-Fashion.nl!

Terug naar boven