Overige actievoorwaarden

 Lien&Giel weekend

  • Hippest-fashion selecteert uit alle bestellingen die geplaatst zijn tussen 8 november en 10 november 2019 één winnaar, diegene wint de Paris top van Lien&Giel. In week 48 wordt de winnaar via social media en onze nieuwsbrief bekend gemaakt, de winnaar zelf krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag van de actie mag niet worden gecorrespondeerd.
  • Door deelname aan deze winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden. De actieperiode loopt tot en met zondag 10 november 2019.
  • De top is niet inwisselbaar voor geld en kan NIET worden geretourneerd voor een ander artikel.
  • De gegevens die Hippest-Fashion verkrijgt in het kader van deze actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. De gegevens worden alleen voor Hippest-Fashion.nl doeleinden gebruikt, ze worden niet verkocht aan derden noch op enige ander wijze ter beschikking gesteld aan derden

King Louie weekend

  • Hippest-fashion selecteert uit alle King Louie bestellingen die geplaatst zijn tussen 25 oktober en 27 oktober 2019 één winnaar, diegene krijgt van ons het geld terug van één King Louie item. In week 46 wordt de winnaar via social media en onze nieuwsbrief bekend gemaakt, de winnaar zelf krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag van de actie mag niet worden gecorrespondeerd.
  • Door deelname aan deze winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden. De actieperiode loopt tot en met zondag 27 oktober 2019.
  • De jurk is niet inwisselbaar voor geld en kan NIET worden geretourneerd voor een ander artikel.
  • De gegevens die Hippest-Fashion verkrijgt in het kader van deze actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. De gegevens worden alleen voor Hippest-Fashion.nl doeleinden gebruikt, ze worden niet verkocht aan derden noch op enige ander wijze ter beschikking gesteld aan derden.