Retourneren of ruilen

Ruilen en retourneren op de Hippest-Fashion webshop is uiteraard geen probleem. Je kunt je retour of ruil binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket aanmelden door een kort bericht te sturen naar klantenservice@hippest-fashion.nl.

 

Ruil

Wil je een ruilartikel ontvangen, geef dit dan gelijk door, dan reserveren wij deze voor je. Je kunt ook zelf je ruilartikel al bestellen, kies voor betaalmethode overschrijving, we verrekenen deze dan met je retourartikel(en).

 

Je retourpakket

Bij je bestelling heb je een retour/ ruil formulier ontvangen, vul dit in en sluit dit ingevulde formulier bij je retourpakket. Let op, je retour of ruil goederen moeten binnen 14 dagen nadat je je pakket hebt ontvangen, bij ons binnen zijn. Mocht het later binnen zijn, overleg dan eerst even met ons anders kunnen wij de retour niet vergoeden. Het retour/ ruil formulier is tevens hier te downloaden en printen: downloadbaar-retour-ruil-formulier-hippest-fashion

 

Retouradres

Hippest-Fashion.nl, Postbus 138, 2400 AC Alphen aan den Rijn, Nederland

 

Algemene retour voorwaarden

Om de kwaliteit van de geleverde producten te bewaken accepteren we je retour op voorwaarde dat

  • het artikel niet gebruikt, beschadigd is en/ of getracht is te herstellen
  • artikelen retour gezonden wordt met originele labels en (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele verpakking
  • je retourmelding binnen 14 dagen na datum van ontvangst middels het retour/ ruilformulier is aangemeld
  • je retourpakket is verzonden binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket

 

Retour termijn en indicatie retourkosten

Na je melding kun je de te ruilen/ retourneren artikelen terug sturen binnen maximaal 14 dagen (na ontvangst van je pakket). In overleg; kan een artikel later dan 14 dagen worden teruggezonden. Alleen storten wij dan geen geld meer terug, maar krijg je een tegoedbon. Kosten (en risico's) van retournering zijn voor jezelf. Als je het artikel ruilt voor een ander artikel, hoef je voor de levering daarvan geen extra verzendkosten te betalen. Het vervallen van verzendkosten geldt uitsluitend voor een eenmalige ruil, bij een tweede ruil zijn we helaas genoodzaakt de verzendkosten opnieuw in rekening te brengen. Om je een indicatie van retourkosten te geven vind je onderstaande tarieven van brievenbuspakketten (tarieven juli 2016) verzonden binnen Nederland via Post.nl:

  • 100-2  kg   €3,95

Let op: brievenbus pakketten zijn in het algemeen niet traceerbaar en je beschikt niet over een verzendbewijs. Wil je meer zekerheid en je retourpakket kunnen traceren kies dan voor pakketpost met verzendbewijs. Een indicatie van de pakketkosten van Post.nl (binnen Nederland) is:

  • Pakketpost 0-10 kg       €6.95
  • Pakketpost 10-30 kg    €13,25

Voor retourzendingen vanuit landen buiten Nederland gelden plaatselijke tarieven.

 

Terugbetaling

In geval van retournering vindt terugbetaling uiterlijk binnen 14 dagen plaats na het aanmelden van je retour volgens genoemde procedure. Terugbetaling omvat het oorspronkelijke aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) minus eventueel verstrekte kortingen en minus handling kosten ad € 7.00. Heeft je retour echter te maken heeft met een terechte klacht dan zijn de retourkosten voor onze rekening. In de Sale wordt ook geld teruggestort, mits anders vermeld op de pagina Sale. Bij artikelen die 50% of meer zijn afgeprijsd mag het artikel retour, echter je ontvangt voor je tegoed een tegoedbon.

Bij artikelen die in overleg later dan 14 dagen worden teruggezonden wordt eveneens geen geld retour gestort, en ontvang je voor je tegoed een tegoedbon. Mochten we je retourproducten nog niet ontvangen hebben dan kunnen we alleen tot terugbetaling overgaan indien we een traceerbaar verzendbewijs van je ontvangen waaruit duidelijk blijkt dat de producten binnen 14 dagen verzonden zijn.

Let op, bij oorspronkelijke betalingen middels creditcard wordt de bijschrijving pas zichtbaar op je eerstvolgende creditcard overzicht.

Producten blijven eigendom van de Hippest-Fashion.nl  webshop tot aan de betalingsverplichting is voldaan. Mocht de inhoud van het ontvangen retourpakket niet overeenkomstig de aangemelde retourmelding zijn dan zijn we genoodzaakt de kosten hiervan (verhoogd met administratiekosten) in rekening te brengen. In dit geval wordt de incasso uit handen gegeven aan externe partners en beroepen we ons op het eigendomsrecht.

 

terug-naar-boven-webshop-hippest-fashion-online Terug naar boven